108 СУ "Никола Беловеждов" гр. София        Тел: 02 979-08-99 | Mail: cou108@mail.bg


ИЗГРЯВАЩИ ЗВЕЗДИ 2018 г.

Младежкият бизнес форум „Изгряващи звезди” е заключително събитие на програмите „Учебна компания“ и “JA Startup” на образователната организация JA България и се организира и провежда ежегодно от 2009 г. насам.  Форумът събира на едно място над 350 ученици, студенти, преподаватели, представители на бизнеса и държавните институции, дипломати и медии. Във формат на търговско изложение учебните компании  представят на щанд своите бизнес идеи и продукти, които са разработвали и промотирали през цялата учебна година.

Десетото издание на младежкия предприемачески форум на Джуниър Ачийвмънт „Изгряващи звезди“  се проведе в София на 1 и 2 юни, под патронажа на Министерството на Председателството на България на Съвета на ЕС. На него бяха допуснати 32  от общо 115 учебни компании.

Двудневният формат на форума стартира на 1 юни в София тех парк, където ученическите екипи  презентираха на сцена. Търговското изложение на учебните компании се проведе на 2 юни  в НДК.

108 СУ „Никола Беловеждов”  участва в изложението с две учебни компании на ученици от 11а клас с ръководител Ели Руменова.

Поздравления за членовете на „Believers” и „Creativity” за упоритата работа и постигнати резултати.